Over Tweedus

LEGO® DUPLO® is fantastisch leuk speelgoed voor alle kleine bouwers met een grote fantasie. Kleuters leren door te bouwen met DUPLO® spelenderwijs allerlei vaardigheden aan. Ze worden op een educatieve manier uitgedaagd tot creativiteit en de mogelijkheden zijn oneindig. De grote blokken zijn voor kleine handjes gemakkelijk vast te pakken en het materiaal is dusdanig stevig en duurzaam dat het een heel leven meegaat.

Omdat kids vaak maar een aantal jaar met DUPLO® spelen voordat ze overstappen op een kleiner formaat legosteentjes, is de aanschaf van tweedehands DUPLO® vaak een uitkomst. Alleen is het vinden van een of meer (complete) sets in goede staat via verkoopsites als bijvoorbeeld marktplaats, niet altijd eenvoudig. Bij Tweedus is dit geen probleem.

Bij Tweedus verkopen we originele sets, zelf samengestelde sets en losse onderdelen. De sets worden verkocht, zoals ze op de foto worden weergegeven en ons assortiment wordt wekelijks aangevuld. We hebben volop keus om je kleine bouwer erg blij te maken.

> ga naar de webshop

 

-